|
РЗИ-Варна Форум за мнения, препоръки, оплаквания и информация
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Иван Гигов Гост
|
Пуснато на: Mon Apr 15, 2013 11:11 pm Заглавие: Тютюнопушене и смрад в магазин ИЗГРЕВ на пазар Чаталджа |
|
|
Явно забраната за тютюнопушене не важи в този магазин?!?!
Влизайки рано сутрин те лъхва миризма на цигари, което до някаква степен го преживявам като клиент на магазина...може би имам по-чувствително обоняние.
Но как приемате факта, че купувайки си хляб "любезното девойче " с видимо немита косичка от седмици наред и помръдвайки ръце да ти подаде стоката.... към мен лъхва неприятна миризма на пот /извинете ме за изразяването, но се опитвам дипломатично да изтъкна нечистоплътността на продавачката/, вместо да използва ръкавица, за да постави хляба посяга с ръчичка и го слага в найлонов плик...
Може аз да не разбирам, но в хранителен магазин хигиената и хигиенните навици и личната хигиена на персонала трябва да са на ниво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
popova Модератор
|
Пуснато на: Tue May 07, 2013 12:12 pm Заглавие: Re: Тютюнопушене и смрад в магазин ИЗГРЕВ на пазар Чаталджа |
|
|
Извършена е проверка по сигнала Ви, при която не се констатира тютюнопушене в обекта. Личната здравна документация на персонала е уредена с необходимите медицински прегледи според изискванията. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Можете да гласувате в анкети
|
|
|